Topbroodjes

Jerk Chicken Sandwich

Broodje met malse kippendijen, gemarineerd in onze exclusieve mix van verse kruiden en specerijen, (zeer) hete pepers en heerlijk gegrild op de BBQ-Grill. En dat proef je. Met toppings naar keuze.

 12,50
Pulled Pork Sandwich

Sandwich met huisgemarineerde, langzaam gegaard mals varkensvlees op onze verse huisgemaakte bol. Met toppings en een saus naar keuze.

 12,50
Chicken Satay Sandwich

Gemarineerd in onze eigen mix van kruiden en specerijen. Malse kip-dijfilet van de BBQ-Grill. Met onze licht-pittige sate-saus en toppings naar keuze. Op een verse huisgemaakte bol.

 12,50
BBQ Chicken Sandwich

Heerlijke malse kippendijen van de BBQ-Grill. Deze kippendijen worden gemarineerd in onze eigen mix van kruiden en specerijen. Uiteraard geserveerd op onze huisgemaakte verse bol, met toppings naar keuze.

 12,50
Tandoori Chicken Sandwich

Heerlijke malse kippendijen van de BBQ-Grill. Deze kippendijen worden gemarineerd in onze eigen mix van kruiden en specerijen. Uiteraard geserveerd op onze huisgemaakte verse bol. Met toppings en saus naar keuze.

 12,50
Pulled Beef Sandwich

Sandwich van malse, huisgemarineerde, langzaam gegaard rundvlees op een verse huisgemaakte bol. Met toppings en saus naar keuze.

 12,50