Topbroodjes

Ribsandwich

Sandwich van malse, huisgemarineerde Spareribs-vlees op een verse huisgemaakte bol. Met verse koolsalade, toppings en saus naar keuze.

11.95
BBQ Chicken Sandwich

Heerlijke malse kippendijen van de BBQ-Grill. Deze kippendijen worden gemarineerd in onze eigen mix van kruiden en specerijen. Uiteraard geserveerd op onze huisgemaakte verse bol, met verse koolsalade.

11.95
Pulled Pork Sandwich

Sandwich met huisgemarineerde, langzaam gegaard mals varkensvlees op onze verse huisgemaakte bol. Met verse koolsalade en een saus naar keuze.

11.95
Chicken Satay Sandwich

Gemarineerd in onze eigen mix van kruiden en specerijen. Malse kip-dijfilet van de BBQ-Grill. Met verse koolsalade en onze licht-pittige sate-saus. Op een verse huisgemaakte bol.

11.95
Jerk Chicken Sandwich

Broodje met malse kippendijen, gemarineerd in onze exclusieve mix van verse kruiden en specerijen, (zeer) hete pepers en heerlijk gegrild op de BBQ-Grill. En dat proef je. Met verse koolsalade.

11.95
Tandoori Chicken Sandwich

Heerlijke malse kippendijen van de BBQ-Grill. Deze kippendijen worden gemarineerd in onze eigen mix van kruiden en specerijen. Uiteraard geserveerd op onze huisgemaakte verse bol. Met verse koolsalade en saus naar keuze.

11.95